KING_Architect

Architect KING

Ik denk mee met uw passies, eisen, wensen en met uw portemonnee. Ik vraag eerst hoe u wilt wonen, wat het probleem is voordat ik een ontwerp maak. In duidelijk stappen worden met u de beslissingen gemaakt. King Architecten is een ontwerpbureau voor gericht professioneel advies en bouwbegeleidingsexpertise in Amsterdam en omgeving.

Een groot voordeel van KING is dat ik ervaring in de bouw heb. Mijn buurman was aannemer en een aantal jaren heb ik in de schoolvakanties bij hem als timmerman gewerkt. Hierdoor heb ik veel meer inzicht en kennis van de praktijk, van de bouwmogelijkheden en van het oplossen van problemen dan een architect die alleen maar een plaatje maakt.

Sinds 1996 is architect KING bezig met het realiseren van stimulerende, creatieve en verfrissende bouwprojecten. Met bouwprojecten in: onderwijs-, utiliteits-, kantoor-, commerciële – , herbestemming-  en monumentale gebouwen.

Architect/bouwtechnoloog KING heeft veel ervaring met de regelgeving, bouwbesluit, vergunningstrajecten en heeft goede contacten met de verschillende stadsdelen in Amsterdam en gemeentes in de omgeving.

“Hoe beter u de voorbereidingen uitvoert des te kleiner de kans dat u geconfronteerd wordt met een dikke MEERWERK REKENING van de aannemer.”

Als architect/ projectleider en bouwbegeleider kan ik u van A tot Z door het ontwerp, vergunningstraject, aanbesteding en bouwuitvoering begeleiden. Als directievoerder kan ik u alle zorgen uit handen nemen. Met een ‘helpende hand’ kan ik u adviseren om de juiste keuzes te maken tijdens de bouw. Ik vind een duidelijke taal met mijn opdrachtgevers belangrijk, zodat dat u betrokken blijft bij alle fasen, tot en met een mooi passend ontwerp.